Städföretag för hemmet

Morsning korsning bloggen!

Nu är helgen runt hörnet och som jag har väntat! Efter en produktiv vecka både i hemmet och på jobbet så känns det väldigt lägligt med bara en dag kvar till fredag. Veckan började med att jag kontaktade ett städföretag i Kungälv så att jag kunde få min lägenhet städade, eftersom jag pendlar mellan att arbeta i Kungälv och uppe i Stockholm så har jag två lägenheter som jag måste hålla ordning på. Det blir helt enkelt för mycket jobb och pendlande för att jag samtidigt ska kunna städa två lägenheter, därför gjorde jag och företaget en överenskommelse som innebär att vi betalar hälften var till de städföretag som jag hyr in. Kungälv har alltid varit mitt hem och det är alltid där som jag spenderar lediga dagar, eftersom alla mina nära och kära bor i närheten så känns det naturligt att vara i Kungälv. Jag har absolut inget emot Stockholm och lägenheten där uppe, det är en jättevacker stad med fantastiska möjligheter men där uppe har jag bara mitt jobb och det räcker inte riktigt för att jag ska kunna bo där på heltid. Dessutom så är det endast en övernattningslägenhet så den är alldeles för liten för att jag ska kunna leva där, fördelen är att den är lätt att städa så jag har faktiskt bara anlitat ett städföretag hem till Kungälv. Det är faktiskt PO Städ som städar hos mig och jag är väldigt nöjd med deras insatser, så befinner du dig i Kungälv med omnejd så tycker jag verkligen ska du överväga deras tjänster.

Jag sitter just nu på tåget hem till Kungälv efter några dagars arbete och tänkte skriva ett inlägg om hur veckan har varit men jag kom inte riktigt så långt. Därför lovar jag er att publicera ett till inlägg senare i eftermiddag där jag berättar mer om veckan, det finns några roliga händelser som jag vill dela med mig om. Hörs senare!