Fotogran Jenny Rehnman

Hej igen på er. Idag är det dags att prata om mitt företag igen och jag vet att ni faktiskt är intresserade av det. 90 procent av alla mina inlägg här handlar om mitt företag och det är grunden till min blogg. Jag har haft ett projekt ett tag och det är att fixa en fin bild som jag kan ha på mitt visitkort då det är mycket mer intressant att få ett färgglatt och personligt visitkort än ett vitt och tråkigt. Jag har i alla fall tagit hjälp av en fotograf i Umeå för att göra detta och jag är väldigt nöjd över hur de blev.

Som ni vet handlar mitt företag om skönhet och det är mestadels inriktat på naglar, därför ville jag att visitkortet skulle ha en bild på fina naglar, vilket denna fotograf i Umeå så snällt hjälpte till med att fota. Tanken med att skaffa visitkort från första början var att alla kunder skulle ta med sig det hem och kanske tipsa sina vänner om mig och mitt företag, eller vissa kunder som kommer in och vill vänta med en behandling, så kan de ta med kortet så att de kommer ihåg min studio. Ja, man kan använda det till mycket och det är upp till var och en om man vill ha med sig ett sådant kort eller inte. Det är ganska många kunder som har sagt att det är fint och att det tilltalar dem mer än ett vanligt och tråkigt kort. Naturligtvis refererar jag till denna fotograf i Umeå som har hjälpt mig med dessa kort och jag rekommenderar varje kund att höra av sig till henne om de är i behov av att ta ett porträtt eller liknande. Det var allt för mig, men jag hoppas att ni mår bra och att vi ses igen.