Tips till dig som behöver hjälp med elarbeten

Goder förmiddag och välkommen. I dag riktar jag mig till alla i Helsingborg som behöver hjälp med elarbeten. En bra elektriker är alltid av vikt och det är inte enligt lagen att utföra alla elarbeten själv. Då riskerar man liv och egendom. Det finns några tips jag vill ge till alla er som ska anlita en elektriker:

-Kolla alltid upp referenser och se till att de är godkända och har behörighet för det jobb du behöver hjälp med.

-Se till att få ett fast pris innan arbetet påbörjas så det inte blir onödigt dyrt.

-Förvara alltid elverktyg och annat som hör till elarbete på en säker plats där barn inte kan komma åt det.

-Använd alltid skyddsutrustning när du utför elarbeten.

-Koppla alltid ifrån strömmen innan du börjar arbeta med el.

Jag hoppas att dessa tips var till hjälp för er och att ni nu känner er trygga med era elektriska installationer. Tveka inte att kontakta mig om ni behöver mer hjälp eller har ytterligare frågor. Antingen här nere i kommentarsfältet eller så kan ni alltid skicka e-post. Det kan dröja ett tag innan du får svar men jag lovar att svara!

Hälsningar,

Patrik Karlsson

Kommentarer:

Fredrik kommenterar:

Detta inlägg var väldigt informativt och nyttigt. Jag har precis flyttat in i ett nytt hus och behöver anlita en elektriker för att installera elen. Jag ska definitivt kontakta dig för jag har några frågor, men tänker att jag skickar ett mejl. Tack!

Kommentar från Camilla:

Detta inlägg var mycket intressant och lärorikt. Jag har precis renoverat mitt kök och har behövt anlitat en elektriker för att installera nya spotlights. Jag hade ingen aning om hur viktigt det är att kolla referenser eller få ett fast pris innan arbetet påbörjas, men det kommer jag definitivt göra nästa gång jag behöver hjälp med elarbeten. Tack för tipsen!