Extern hjälp till bokföringen

Nu är affärslunchen avklarad och idag kunde jag och min affärspartner sitta riktigt länge och njuta av maten eftersom jag har överlåtit vissa arbetsuppgifter inom bokföring bland annat till ett företag som heter Finansexpose 100. Innan brukade jag alltid bli sittande ett par timmar efter maten med bokföring och andra administrativa uppgifter och det riktigt tog kraft och energi. Jag är en sådan person som vill att allting ska stämma in i minsta detalj och jag insåg mina begränsningar och tog istället hjälp med min bokföring i Bromma av Finansexpose 100.  

Alla affärshändelser som påverkar företagets resultat eller dess ställning och balansräkning måste löpande bokföras och presenteras i registrerings- och systematiskt ordning. Det var det här som ställde till det och det är väl egentligen inget att undra över eftersom jag inte är utbildad inom ekonomi och bokföring. Därför föll det en tung sten från mina axlar den dagen jag bestämde mig för att inte göra dessa uppgifter själv utan överlåta till Finansexpose 100. Det här företaget blev jag rekommenderad att vända mig till genom en annan företagare som också är min mentor. Han berättade att när det gäller bokföring i Bromma så är Finansexpose 100 ett företag som har rykte om sig att kunna hjälpa alla dem som behöver hjälp med bokföring i Bromma på ett bra sätt och det kan jag säga stämmer, för det har nu gått ungefär ett år sedan jag anlitade dem första gången och de gör ett riktigt bra jobb. Om du som läser det här inlägget behöver rådgivning inom ekonomi, redovisning och beskattning eller om du önskar hjälp med bokföring i Bromma så tycker jag att du ska höra av dig till Finansexpose 100 så fort som möjligt.