Redovisningskonsult hjälper dig!

Välkomna alla företagare!

Starten på det nya året har börjat lysande framförallt ur ett ekonomiskt perspektiv, vi expanderar och målet är att dubbla vår omsättning under detta året, det blir mycket att göra för min redovisningskonsult under kommande tiden. För bara några dagar sedan så startade vi upp ett nytt kontor i Haninge och det är planerat att vara huvudkontoret så att jag dels har närmare hem från jobbet och så att jag kan befinna mig nära min redovisningskonsult och andra affärspartners. Enda sedan jag bestämde mig för att ta del av Economica Bokföring så har jag kunnat lägga allt krut på att driva mitt företag samtidigt som min redovisningskonsult sköter det ekonomiska, det har verkligen givit bolaget resultat och vi har redan en formkurva som pekar spikrakt uppåt.

Min plan med företaget är att vi slutligen ska kunna erbjuda våra tjänster och produkter till större delen av Europa för att kunna bli ett globalt företag. Ett tips till alla er företagare är att inte ha för bråttom ut på den globala marknaden, det är lätt hänt att man fokuserar för mycket på marknadsföring istället för att utveckla sin tjänster och produkter så att de är unika på marknaden. Det är när du vet med dig att du kan erbjuda marknadens bästa eller mest prisvärda produkt och tjänst som du kan rikta dig mot marknadsföringen, då vet du att företaget har faktorerna för att kunna slå ut sina konkurrenter.

Jag hoppas att ni har haft en bra start på det nya affärsåret och att era företag fortsätter att gå framåt, tillsammans kan vi skapa ett år där vi utvecklar marknadens olika branscher med spännande nya unika idéer. Nu ska jag till vårat nya kontor för att se så att vi fått ordning på allting, men framförallt kontrollera så att min piltavla på väggen hänger där den ska. Vi hörs snart igen vänner!