Nya rör i villan

Tjenare mors! Vi har gjort ett stambyte och har fått nya rör hemma i villan i Borlänge och vi vände oss till en rörmokare som vi känner gjorde ett bra jobb, och till ett rimligt pris. Därför tänkte jag skriva ett blogginlägg för att prata med er lite grand om denne rörmokare så att ni som har rör ni behöver hjälp med vet om att ni alltid kan anlita detta företag, ni kommer inte bli besvikna!

Jag vet ju att alla som bor i en hyreslägenhet inte behöver bekymra sig om detta men däremot så alla som bor i en villa, eller sitter i styrelsen för en bostadsrättsförening kan hamna i en sits där ni kommer behöva ta ställning till att göra ett stambyte och då behöver man en rörmokare man kan lita på, och just denne har alla den kompetens och erfarenhet som krävs för ett såpass stort jobb. Så det är en person jag helt klart rekommenderar!

Vill ni ha kontaktuppgifterna till denna rörmokare så ska ni bara klicka er in på hemsidan som ni kommer till genom länken här ovanför. Det tog ett par veckor för hela jobbet att bli färdigt och under den tiden fick vi duscha och gå på toaletten hos ett par grannar och det var ju lite besvärligt, men det är väl det man får räkna med när man gör ett stambyte. Men vi är iallafall supernöjda med resultatet och det var väl det som räknas.

Kommentar från Eric:

Det var ett bra inlägg, men det kunde ha varit lite mer informativt. Jag hade gärna sett att du hade skrivit mer om företaget och vad de kan erbjuda sina kunder. Dessutom skulle det vara bra om du hade gett några prisexempel på olika jobb som de utför. Men annars är det ett mycket bra inlägg!