Jag fick hjälp med redovisning i Uppsala

Hej och välkommen! Det gläder mig att du har klickat dig in på min blogg för att läsa ett nytt inlägg. En fin dag som denna kommer du få läsa om den hjälpen jag har fått av Stella Redovisning AB med bland annat redovisning i Uppsala.

För snart ett år sedan startade jag upp mitt företag, ni som har läst min blogg under längre tid visste säkert det men jag tyckte att det var värt att nämna igen eftersom dagens företag kommer handla om just mitt företag. Redan när jag startade upp mitt företag var jag i kontakt med Stella Redovisning AB, all den hjälpen jag fick av dem gjorde att mitt företag fick en riktigt bra start. Nu har det gått ett tag och jag har varit i kontakt med dem igen, den här gången för att jag behövde hjälp med redovisning i Uppsala. Båda gångerna jag har varit i kontakt med dem har jag fått otroligt bra hjälp, deras hjälp har verkligen underlättat för mig. Anledningen till att jag vände mig till just dem när jag behövde hjälp med redovisningen var för att jag fick så bra hjälp av dem första gången, jag visste därmed att jag skulle få minst lika bra hjälp den här gången. Precis så var det också, även den här gången fick jag fantastisk hjälp av dem. Allt de har gjort för mig och mitt företag har varit väldigt hjälpsam, hade jag inte fått deras hjälp vet jag inte hur det hela hade gått. Idag kan jag faktiskt säga att det dels är tack vare dem som det går så bra för mig och mitt företag. Avslutningsvis skulle jag vilja råda er att också vända er till dem om ni skulle behöva hjälp med exempelvis redovisning i Uppsala, ifall ni vänder er till dem kommer ni definitivt få all den hjälpen ni letar efter.